При вътрешните проверки в МВР след случая с Георги Семерджиев 40

...
При вътрешните проверки в МВР след случая с Георги Семерджиев 40
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: 40 служители на МВР са наказани за случая с Георги Семерджиев

При вътрешните инспекции в Министерство на вътрешните работи след случая с  Георги Семерджиев 40 чиновници са получили санкции, изясни вътрешният министър Иван Демерджиев.

„ Оказа се, че има забавна обстановка при взетите пробите за опиати за Семерджиев. Тази обстановката евентуално е отвън обстановката от Министерство на вътрешните работи. Ако има още отговорни, ще бъдат осъдени в допълнение “, добави той.

Ако работи зад решетките, наказаният ще лежи по-малко

Демерджиев ще отпътува със аероплан " Спартан " на българските Военновъздушни сили, с който ще бъдат превозени 3,5 тона филантропична помощ за потърпевшите от земетресението. По време на визитата си ще организира диалог с вътрешния министър на Турция Сюлейман Сойлу за мигрантския поток.

„ Турция извънредно интензивно ни оказва помощ. Опитите за прекосяване нарастват с над 40%, а сполучливото прекосяване е с 60% по-малко. Ще продължаваме да концентрираме взаимоотношението “, разяснява Демерджиев преди визитата му в Турция.

Регистрацията на автомобила е сменяна два пъти в границите на година

„ Комуникацията с Турция е на доста положително равнище. Ние сме се декларирали. Турция от време на време слага претенции в границите на механизма. В задоволителна степен успяхме да обезпечим помощ “, уточни той.

Министърът на вътрешните работи Демерджиев ще участва на гала в президентския замък в Анкара, на която президентът Реджеп Ердоган ще награди представители на задграничните екипи, взели участие в избавителните интервенции след унищожителните трусове на 6 февруари.

Връчиха премиите за човешка доброта, храброст и гражданска героизъм за повторно

От българска страна ще бъде награден основен контрольор Петър Петров, шеф бранш " Специализирани оперативни действия " в РДПБЗН-Пловдив.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР